Arhitect Constanta - Constructii case pe structura de lemn Eco Kit

Firma specializata in fabricarea caselor pe structura de lemn cu interioare din rigips . Unitatea noastra de productie se gaseste la 5 km de Bacau, in directia Vaslui, sat Bijghir. Suntem o firma mixta franco-romana, personalul de fabricatie si cel de montaj avand o vasta experienta in fabricarea acestui tip de case.
Detinem o vasta experienta pe piata franceza si ne continuam expansiunea si pe piata din Romania oferind servicii specializate de proiectare, prelucrare si montarea a structurilor din lemn. Lemnul folosit este tratat conform standardelor UE si detine margajul CE.

Constructii case pe structura de lemn Constanta
De-a lungul timpului am realizat sute de case din lemn in Franta, Belgi si Elvetia iar la momentul de fata dorim ca si clientii din Romania sa se bucure de o locuinta cu un design modern si sa beneficieze de numeroasele avantaje pe care le au casele din lemn : costuri energetice foarte reduse, rapiditate in constructie, rezistenta seismica si mecanica ridicata, excelent raport pret-calitate, garantii etc.
Constructii case pe structura de lemn Constanta
ECOKIT dispune de • O hala de productie de peste 800mp + 75mp de birouri si 500mp suprafata exterioara pentru depozitare, acoperita. • Un uscator avand un control electronic al procesului de uscare, pana cand lemnul ajunge la umiditatea optima. • O masa de montaj - una dintre putinele din tara - indispensabila pentru montajul panourilor, care asigura o rigiditate si o fixare perfecte a panourilor.•
Constructii case lemn Constanta
Un centru de tratare a lemnului in care folosim produse conforme cu normele UE si pentru care detinem un certificat de conformitate emis de CTBA. Telefon: 0040 234 537 436

Comentarii